Networking coworking Girona: Giworking

Coneix el nou coworking de Girona

Giworking et proposa un espai de cotreball econòmic on venir a desenvolupar la teva activitat, fer crèixer els teus projectes, on emprendre, crear sinergies amb altres professionals i continuar amb la teva formació personal.

Compartir espai amb professionals de diverses àrees, és la forma més enriquidora i favorable, i potencia i accelera el creixement dels negocis. És la filosofia de treball del futur.

Sabem que la localització del teu negoci és molt important. Estem envoltats de serveis: connexió inmediata amb AVE, tren, autobusos, girocleta, i ràpid accés a l’autopista AP-7. A dues passes del centre. I amb aparcament exclusiu gratuït pels usuaris del nostre centre i per a les seves possibles visites. Amb tots els serveis aprop: gimnàs, biblioteca, restaurants, bars, botigues, centre comercial, parcs, etc.

A part d’oferir un espai de treball per tu o pel teu equip, pots escollir entre diferents tarifes que s’adaptin a les teves necessitats, fins i tot, disposar d’un horari de treball de 24×7, 365 dies a l’any. Amb servei d’impressió i còpies, guixetes privades, calaixeres d’ús privatiu, internet d’alta velocitat, zona de relax, premsa, font d’aigua, cuina office, cafetera,…

Disposem de la sala de reunions del coworking amb TV i pissarra, per atendre amb confidencialitat i privacitat els teus clients, per fer videoconferències o cursos, amb capacitat per a 8 persones. Però per si no en tens prou, disposes de 3 sales més: sala de juntes, sala de formació i sala d’actes o per rodes de premsa, amb pissarra i projectors, amb capacitats de fins a 20, 20 i 60 persones respectivament.

I per suposat podràs optar a tota l’oferta formativaactivitats i networkings que es duen a terme a PIMEC Girona. Així com accedir a tots els serveis d’assessorament d’empreses i autònoms.

No t’ho pensis! T’hi esperem!