Coworking PIMEC Girona

Giworking i PIMEC Girona et conviden a conèixer el nou espai de coworking ideal per a engegar, desenvolupar i fer créixer els teus projectes empresarials, per qualsevol que sigui l’activitat i la dimensió del teu negoci, o el tipus d’idea emprenedora que tinguis.

Giworking

Una comunitat de professionals de diferents sectors. Una família ben avinguda. Per a gent com tu: decidida, seriosa, compromesa i responsable. Amb els objectius clars.

PIMEC Girona

La seu de l'organització empresarial més representativa de les micros, petites i mitjanes empreses i autònoms de Catalunya. Comparteix espai amb el teu "metge de capçalera empresarial".

Oficina

Gaudeix del teu propi espai de treball dins les instal·lacions de PIMEC Girona. Disposa de sales de reunions i comparteix zones comunes. Dóna bona imatge de cara als teus clients.

Activitats

Aprofita les sinergies de compartir espai amb PIMEC Girona, i de les activitats que s'hi organitzen, com cursos de formació, actes i jornades, sessions de networking i altres.

Comunicació

Interacciona amb els usuaris de la comunitat. Col·labora i aprèn de professionals com tu. Participa en presentacions, dinàmiques de grup, trobades i altres activitats conjuntes.

Promoció

Promou internament el teu servei o producte. Presenta'l a la comunitat. Des de Giworking farem difusió de la teva activitat. Mitjançant canals com la web o les xarxes socials.

VOLS FORMAR PART DEL GIWORKING?
Si estàs interessat en instal·lar-te al nostre espai de coworking i en aprofitar-te de tota l’oferta de formació que tenim, consulta’ns disponibilitat i reserva ja la teva plaça!