Giworking empreses

El coworking per les empreses

Avui en dia i amb l’ajuda de la transformació digital, les empreses no necessiten un emplaçament únic i poden oferir flexibilitat als seus treballadors respecte els seus llocs de treball.

Cada dia són més les empreses que opten per oferir als seus treballadors la possibilitat de treballar a l’oficina o treballar de forma remota. El benefici pels treballadors és obvi, poder treballar des del lloc que vulguin, no haver-se de desplaçar evitant distàncies llargues, reduïr costos o simplement tenir més temps lliure per dedicar a la seva vida personal.

Treballar de forma remota significa poder treballar des de casa, o bé d’un lloc proper al domicili amb les condicions adequades per poder treballar a gust, còmodament, concentrat i amb tots els serveis necessaris per poder dur a terme l’activitat de treball. Aquí és on introduïm l’opció de treballar des d’un espai de cotreball (coworking).

Els guanys per les empreses també són molt importants.

6 avantatges principals d’un espai de cotreball per les empreses

  1. Distància

Els treballadors arriben abans al seu lloc de treball, sense necessitat, en la majoria dels casos, d’utilitzar un mitjà de transport i així evitar els inconvenients que això pot suposar. A més de contribuir amb el medi ambient.

  1. Serveis

Els serveis que ofereix un coworking poden ser els mateixos o millors que els de l’oficina de l’empresa. Recepció, taula privada, calaixera privada, guixetes, impressió o copisteria, internet d’alta velocitat, cafetera, cuina office, zona de descans, sales de reunions, formació i cursos, etc.

  1. Cost

El cost d’un lloc de treball per una persona és econòmic. Tot espai de treball compartit disposa de tarifes fixes, que porten inclosos tots els costos d’oficina, a més d’aigua, llum, calefacció, aire condicionat, neteja, etc.

  1. Productivitat

Treballadors més contents i feliços són sinònim d’eficiència. La productivitat de les empreses aumenta considerablement quan els treballadors es troben a gust i l’ambient de treball és òptim.

  1. Formació

Alguns coworkings tenen oferta formativa, realitzen conferències o activitats que poden ser útils pels treballadors i que els poden ajudar a crèixer professionalment. Amb formació subvencionada, per exemple, que no suposa cap cost per l’empresa.

  1. Imatge

En els casos on la necessitat de rebre clients és necessària, un coworking també pot oferir promocionar l’empresa, posar el logo en la recepció del centre, rebre els clients que tinguin visites concertades, atendre els clients en una sala de reunions per tenir intimitat, publicitar serveis de l’empresa en mitjans digitals, etc.

A Giworking hi trobareu tots aquests avantatges i molt més.