Espai Giworking

Giworking obre les portes al Juny

Giworking by PIMEC Girona obre les portes el Juny. Un espai de coworking que permetrà crear sinergies entre els seus usuaris, on poder fer créixer els projectes de forma idònia i continuar formant-se professionalment gràcies als cursos formatius que es realitzen a la mateixa seu de PIMEC Girona. Tot en un sòl espai!

Emprenedors, freelance, autònoms i pimes disposaran d’un espai col·laboratiu per realitzar les seves activitats i crear vincles entre ells, de tal manera que es podran beneficiar dels coneixements globals de tots els integrants.

Pels que emprenen i creen un negoci nou, el benefici és una obvietat, poden rebre l’ajuda d’altres professionals amb experiència. Pels que ja tenen el seu negoci arrancat, el guany creiem que està en la diversitat d’usuaris i veure els diferents punts de vista des d’altres ulls i altres sectors. Si no hi hagués prou amb tot això, des de Giworking i PIMEC Girona et podem ajudar i assessorar en molts sentits. Perquè no cal fer el camí sol!

La màgia del lloc està en la seva situació estratègica i encantadora, en les seves infraestructures, espais comuns, mobiliari modern i còmode, i varietat de sales per diverses necessitats. Sala de reunions de fins a 10 persones, sala de formacions i juntes de fins unes 16 i 20 persones, i sala d’actes fins unes 60 persones, per totes les possibles necessitats dels usuaris del Giworking i d’usuaris externs.

Els serveis que s’ofereixen a Giworking són molt extensos, des de diferents tarifes i horaris per adaptar-se a les diverses necessitats dels usuaris, fins a l’oferta de cursos subvencionats i bonificats per continuar formant-se, i tot dins del mateix lloc.

Viure experiències com la del Giworking, contribuirà en millorar les metodologies de treball i així aconseguir millors resultats, en menys temps i amb menys inversió