Txenia

Qui és la Xènia?

Xènia Grabalosa (artísticament Txenia) és una comunicadora catalana que va néixer en un petit poble del Ripollès l’any 1995. Des de ben petita, va mostrar interès per l’art, en particular per la música i el teatre, i va començar a escriure cançons. La seva passió per l’art li va permetre expressar la seva sensibilitat i la seva creativitat.

Es va graduar en Comunicació i Indústries Culturals a la Universitat de Barcelona i va adquirir experiència en diversos mitjans de comunicació. Seguidament va iniciar la seva carrera a la distribuidora musical KZoo Music, on, actualment instal·lada en el nostre espai de coworking, ajuda altres artistes a desenvolupar les seves carreres. Gràcies al seu ampli coneixement de la indústria musical, la Xènia és capaç d’oferir als artistes suport en diversos àmbits, ja que impulsar el seu propi projecte artístic li aporta també un grau d’empatia i d’experiència important.

Després de molts anys formant part de diferents projectes artístics, Txenia està a punt de llançar el seu primer projecte personal en català. El proper 19 de maig, presentarà el seu primer single, que formarà part del seu àlbum debut, “Paradigma”, previst per al 2024.

“Paradigma” és un viatge cap a l’autoconeixement, en el qual Xènia explora totes les etapes que aquest procés comporta, des de l’ansietat i l’autosabotatge fins a la cerca del propi ser, l’acceptació i la llibertat. L’àlbum també inclou una crítica al sistema actual i un cant a la necessitat d’evolucionar cap a un món més feminista. En resum, “Paradigma” és el procés que Xènia ha seguit per arribar a crear un nou paradigma vital.

Els Gikers volem celebrar amb ella l’estrena del single, per aquest mateix motiu, el dia 19 de maig, en rigorosa primícia, visualitzarem el videoclip de ‘Mai’, acompanyats d’un petit piscolabis.

Molta sort en aquesta nova aventura Xènia!