info@giworking.com 635 90 10 38

L'espai Giworking

Giworking by PIMEC Girona és un espai per emprenedors, freelancers, autònoms o pimes. Tots junts compartint oficina i beneficiant-se dels avantatges que es poden percebre d’aquest entorn col·laboratiu.
1

El local s’ubica a Girona centre, prop de la zona de negocis de la ciutat, de l’estació de tren, i amb una bona comunicació amb transport públic i ràpid accés a l’autopista AP-7. Disposa de tots els serveis de la ciutat al seu voltant: aparcament privat limitat per usuaris del coworking, aparcament gratuït i aparcament públic de pagament per la zona, empreses, botigues, supermercats, bars, restaurants, gimnasos, natura, cinema, estacions de tren, AVE, autobusos, Taxis, Girocleta…

Jardí Giworking PIMEC Girona
Giworking Girocleta
2
La zona de coworking consisteix en un espai diàfan amb diferents punts de treball independents, segons les necessitats de cada membre, i serveis complerts:

• Mobiliari modern, pràctic i còmode.
• Internet de fibra òptica i wifi.
• Office amb microones, nevera, cafetera, i dispensador d’aigua.
• Llum natural.
• Zona enjardinada.
• Sala d’actes, sales de formació, sala de reunions amb pissarra, TV i internet, per rebre els clients presencialment, fer vídeo conferències, presentacions, networkings i altres.
• Calefacció i aire condicionat, banys, serveis d’aigua, llum i gas, neteja, vídeo vigilància, alarma, guixetes privades, espai per a persones amb mobilitat reduïda.
• Possibilitat d’establir l’adreça fiscal, i poder rebre correspondència i paqueteria.
• Amb horari d’accés segons la tarifa contractada, i amb opció les 24 hores, els 7 dies a la setmana.

Espai Giworking
Tauletes de treball Giworking
Giworking descans
Taules Coworking Giworking
cuina office Giworking
Sala Reunions Giworking
Guixetes Giworking
Paraiguer Giworking
Fotocopiadora Escaner Giworking
Giworking: conferències, actes o events
Giworking: descans i relax
3
Cada usuari és lliure de realitzar la seva pròpia activitat, sempre i quan sigui compatible amb el bon funcionament de la comunitat. La gràcia de la diversificació d’activitats radica en fomentar la col·laboració entre els propis usuaris. Intentem captar usuaris de diferents característiques: emprenedors, estudiants, autònoms i pimes. Per cada tipus d’usuari pot ser molt beneficiós conèixer o relacionar-se amb els demés.
4
La formació contínua és molt important. Proposem formacions variades que puguin resultar interessants als usuaris establerts en cada moment. Aquestes formacions podran ser gratuïtes, subvencionades o bonificables en primera instància, o sota petició dels usuaris que llavors podrien ser de pagament. Es permet als usuaris prendre la iniciativa i demanar el tipus de curs que li interessa més. Les formacions es realitzen a sales equipades i destinades per aquesta activitat, que poden ser impartides per docents externs o per propis usuaris experts del Giworking. De la mateixa manera, els usuaris interns poden, com a organitzadors, realitzar convocatòries per a xerrades o exposicions, ja sigui del seu producte o servei o de la temàtica que domini.
Sala actes PIMEC Girona i Giworking
Sala de formacio PIMEC Girona i Giworking
Sala de reunions o exposicions PIMEC Girona i Giworking
5
Giworking s’ofereix a fer difusió de les activitats i els events que realitzen els seus usuaris, ja sigui mitjançant el blog, la web, les xarxes socials o altres canals digitals. A més, programem activitats i networkings posant en coneixement als propis usuaris del coworking i les empresaries i empresaris de la xarxa de PIMEC de tota la província de Girona.
Vine a treballar, gaudir, aprendre, formar-te i compartir.
No et perdis aquesta gran experiència!
VOLS FORMAR PART DEL GIWORKING?
Si estàs interessat en instal·lar-te al nostre espai de coworking i en aprofitar-te de tota l’oferta de formació que tenim, consulta’ns disponibilitat i reserva ja la teva plaça!