Tour virtual

L'espai Giworking

Giworking i PIMEC Girona et conviden a conèixer el nou espai de coworking ideal per a engegar, desenvolupar i fer créixer els teus projectes empresarials, per qualsevol que sigui l’activitat i la dimensió del teu negoci, o el tipus d’idea emprenedora que tinguis.

Giworking

Una comunitat de professionals de diferents sectors. Una família ben avinguda. Per a gent com tu: decidida, seriosa, compromesa i responsable. Amb els objectius clars.

PIMEC Girona

La seu de l'organització empresarial més representativa de les micros, petites i mitjanes empreses i autònoms de Catalunya. Comparteix espai amb el teu "metge de capçalera empresarial".

Oficina

Gaudeix del teu propi espai de treball dins les instal·lacions de PIMEC Girona. Disposa de sales de reunions i comparteix zones comunes. Dóna bona imatge de cara als teus clients.

Activitats

Aprofita les sinergies de compartir espai amb PIMEC Girona, i de les activitats que s'hi organitzen, com cursos de formació, actes i jornades, sessions de networking i altres.

Comunicació

Interacciona amb els usuaris de la comunitat. Col·labora i aprèn de professionals com tu. Participa en presentacions, dinàmiques de grup, trobades i altres activitats conjuntes.

Promoció

Promou internament el teu servei o producte. Presenta'l a la comunitat. Des de Giworking farem difusió de la teva activitat. Mitjançant canals com la web o les xarxes socials.

Giworking by PIMEC Girona és un espai per emprenedors, freelancers, autònoms o pimes. Tots junts compartint oficina i beneficiant-se dels avantatges que es poden percebre d’aquest entorn col·laboratiu.

1

El local s’ubica a Girona centre, prop de la zona de negocis de la ciutat, de l’estació de tren, i amb una bona comunicació amb transport públic i ràpid accés a l’autopista AP-7. Disposa de tots els serveis de la ciutat al seu voltant: aparcament privat limitat per usuaris del coworking, aparcament gratuït i aparcament públic de pagament per la zona, empreses, bancs, botigues, supermercats, bars, restaurants, gimnasos, natura, cinema, estacions de tren, AVE, autobusos, Taxis, Girocleta…

Giworking PIMEC Girona
Giworking Girocleta
2

La zona de coworking consisteix en un espai diàfan amb diferents punts de treball independents, segons les necessitats de cada membre, i serveis complerts:

• Mobiliari modern, pràctic i còmode.
• Internet de fibra òptica per cable i wifi.
• Office amb microones, nevera, cafetera, i dispensador d’aigua.
• Llum natural.
• Zona enjardinada.
• Planta baixa.
• Instal·lacions adaptades per a persones amb mobilitat reduïda.
• Sala d’actes, sales de formació, sala de reunions amb pissarra, TV i internet, per rebre els clients presencialment, fer vídeo conferències, presentacions, networkings i altres.
• Calefacció i aire condicionat, banys, serveis d’aigua, llum i gas, neteja, vídeo vigilància, alarma, guixetes privades,…
• Possibilitat d’establir l’adreça fiscal, i poder rebre correspondència i paqueteria.
• Amb horari d’accés segons la tarifa contractada, i amb opció les 24 hores, els 7 dies a la setmana.

Espai Giworking
Tauletes de treball Giworking
Giworking descans
Taules Coworking Giworking
cuina office Giworking
Giworking: descans i relax
Guixetes Giworking
Paraiguer Giworking
Fotocopiadora Escaner Giworking
Giworking: conferències, actes o events
3
Cada usuari és lliure de realitzar la seva pròpia activitat, sempre i quan sigui compatible amb el bon funcionament de la comunitat. La gràcia de la diversificació d’activitats radica en fomentar la col·laboració entre els propis usuaris. Intentem captar usuaris de diferents característiques: emprenedors, estudiants, autònoms i pimes. Per cada tipus d’usuari pot ser molt beneficiós conèixer o relacionar-se amb els demés.
4
La formació contínua és molt important. Proposem formacions variades que puguin resultar interessants als usuaris establerts en cada moment. Aquestes formacions podran ser gratuïtes, subvencionades o bonificables en primera instància, o sota petició dels usuaris que llavors podrien ser de pagament. Es permet als usuaris prendre la iniciativa i demanar el tipus de curs que li interessa més. Les formacions es realitzen a sales equipades i destinades per aquesta activitat, que poden ser impartides per docents externs o per propis usuaris experts del Giworking. De la mateixa manera, els usuaris interns poden, com a organitzadors, realitzar convocatòries per a xerrades o exposicions, ja sigui del seu producte o servei o de la temàtica que domini.
Sala actes PIMEC Girona i Giworking
Sala de reunions o exposicions PIMEC Girona i Giworking
Sala Reunions Giworking
5
Giworking s’ofereix a fer difusió de les activitats i els events que realitzen els seus usuaris, ja sigui mitjançant el blog, la web, les xarxes socials o altres canals digitals. A més, programem activitats i networkings posant en coneixement als propis usuaris del coworking i les empresaries i empresaris de la xarxa de PIMEC de tota la província de Girona.
Vine a treballar, gaudir, aprendre, formar-te i compartir.
No et perdis aquesta gran experiència!
VOLS FORMAR PART DEL GIWORKING?
Si estàs interessat en instal·lar-te al nostre espai de coworking i en aprofitar-te de tota l’oferta de formació que tenim, consulta’ns disponibilitat i reserva ja la teva plaça!