info@giworking.com whatsapp   635 901 038

El coworking de Girona

Portada Giworking

Giworking és un espai de cotreball per a professionals de diversos sectors, on poden conciliar feina i formació. S'estableixen les condicions idònies que afavoreixen la col·laboració entre professionals, la productivitat, la creativitat, la creació de contactes, l'expansió i l'abast dels projectes, l'obtenció de nous clients, nous companys i nous amics i amigues.

Gaudeix de la flexibilitat horària o treballa qualsevol dia de la setmana a qualsevol hora del dia, les 24 hores. Si prefereixes, pots disposar del teu espai fix o d'un espai flexible.

Organitza reunions o altres esdeveniments, a qualsevol de les nostres sales disponibles.

Demana la domiciliació de la teva empresa. Utilitza l'adreça del nostre centre per anunciar a la teva web, a les targetes de visita, a les factures, per rebre correspondència postal o paqueteria,...

La formació que s'hi ofereix és molt variada i es renova trimestralment. Assisteix a cursos, programes d'esdeveniments, networkings o xerrades.

Tot en un entorn estratègic i privilegiat al centre de Girona. A prop de l'estació de l'AVE, de tren, de busos, taxis i girocleta. Accés ràpid per carretera, AP-7, amb aparcament privat davant de la porta. Estacionament de bicicletes dins de l'espai. Botigues, gimnasos, parcs, bars, restaurants i molts més serveis al teu voltant.

Construeix el teu futur ja!