info@giworking.com whatsapp   635 901 038

Serveis i tarifes

Espai de coworking

Fix 24x7
175€
Les 24 hores/dia, 7 dies/setmana, 365 dies/any, taula fixa amb calaixos privats, internet d'alta velocitat per cable o Wi-Fi, 8 hores/mes sala de reunions GI, guixeta privada, climatització, llum, aigua, neteja, servei d'impressió i copisteria, domiciliació d'empresa, recepció de cartes i paquets, ús espais comuns com cuina office, serveis, aparcament interior de bicicletes i aparcament exterior per cotxes.
Fix
150€
De dilluns a divendres, 12 hores/dia, taula fixa amb calaixos privats, internet d'alta velocitat per cable o Wi-Fi, 8 hores/mes sala de reunions GI, guixeta privada, climatització, llum, aigua, neteja, servei d'impressió i copisteria, domiciliació d'empresa, recepció de cartes i paquets, ús espais comuns com cuina office, serveis, aparcament interior de bicicletes i aparcament exterior per cotxes.
Flex pack dies
10€/dia
Pack mínim de 4 dies/mes, de dilluns a divendres, 12 hores/dia, taula flex, internet d'alta velocitat per Wi-Fi, ús de sala de reunions GI en cas de disponibilitat, climatització, llum, aigua, neteja, servei d'impressió i copisteria, recepció de cartes i paquets, ús espais comuns com cuina office, serveis, aparcament interior de bicicletes i aparcament exterior per cotxes.
Flex 1 dia
14€
1 dia, de dilluns a divendres, 8 hores/dia, taula flex, internet d'alta velocitat per Wi-Fi, ús de sala de reunions GI en cas de disponibilitat, climatització, llum, aigua, neteja, ús espais comuns com cuina office, serveis, aparcament interior de bicicletes i aparcament exterior per cotxes.

Lloguer de sales

Sala GI
14€/hora

Usuari coworking Fix 10€/hora.

Reserves de dilluns a divendres, internet d'alta velocitat per cable o Wi-Fi, TV, pissarra, sofà, taula fins a 8 persones, climatització, llum, aigua, neteja, ús espais comuns com cuina office, serveis, aparcament interior de bicicletes i aparcament exterior per cotxes.

Sala de Juntes
31€/hora

Usuari coworking Fix 25€/hora.

Reserves de dilluns a divendres, internet d'alta velocitat per Wi-Fi, smart TV, webcam, projector, pissarra, taula per 16 persones, climatització, llum, aigua, neteja, ús espais comuns tals com serveis, aparcament interior de bicicletes i aparcament exterior per cotxes.

Sala d'Actes
44€/hora

Usuari coworking Fix 35€/hora.

Reserves de dilluns a divendres, internet d'alta velocitat per Wi-Fi, projector, altaveus, micròfon, pissarra, en format "taules" fins a 20 persones i els ponents, en format "auditori" amb cadires fins a 50 persones i els ponents, climatització, llum, aigua, neteja, ús espais comuns tals com serveis, aparcament interior de bicicletes i aparcament exterior per cotxes.

Servei Càtering
A mida

Possibilitat de càtering per a totes les sales, en funció de les necessitats del client. Cafès, aigües, esmorzars, begudes, pica-pica... (prèvia reserva i sota disponibilitat)

Altres serveis

Domiciliació d'empresa
40€/mes

Usuari coworking Fix sense cost.

Contractació trimestral amb 10% de descompte.

Ús de la direcció del centre en webs, targetes de visita, seu o sucursal, facturació, recepció de cartes i paquets, notificacions d'avís de recollida, ús espais comuns com serveis, aparcament interior de bicicletes i aparcament exterior per cotxes.

Impressió i còpies
Cost per còpia

Còpies en color i en B/N.

Escaneig sense cost.

Per aquelles persones que encara es resisteixen o necesiten una mica de paper.

Guixetes extra
15€/mes

Usuari coworking Fix la primera sense cost.

En cas de necessitar ampliar l'espai d'ús privatiu o personal, ús com arxiu, etc.

Formació
A consultar

Activitats o cursos realitzats en el centre, gestionats per Giworking o per usuaris del propi coworking. Activitats o cursos subvencionats o bonificats impartits per PIMEC, els podràs consultar per trimestres a la seva web.

* Els preus es mostren sense IVA.